проблема е следният както си карах из центъра на софия така почна да вдига темперетурата и изхвърли цялата течност в казанчето последвано от пшек от изпаренията .... в последствие след като изчаках да изтине и налиах водица ( това имах под ръка ) прибираики се ( с доста почивки ) установих че гадната перка не се влючва ......... та от там идва и въпросат дали е изгоряла или е друг проблема ......... ще сам благодарен ако някои ми помогне
Известие
Collapse
No announcement yet.
колицата прегря 156 1.6 - оправено
Collapse
X
-
термостат или датчик на термостат,но най-добре и двете да се сменят(ако не са сменяни) ако перката не тръгва сигурно е от тва. един колега каза,че като изключил термодатчика и перката тръгвала.порбвай
само казвам варян от какво може да е!
има ли бушони за перката,ако има и там може да е проблемАlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
Това с датчика е удачно решение......аз мисля да сменя това дето резистор май му се вика и е на пластмасовата кора на перката - една джаджа с намотки, че изглежда много жалко и му нямам доверие - иначе като махнеш куплунга на темп датч на теростата и перката требе да се включи.....ако бачка...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment